SPECIAL

CAZ ŞOCANT în Rusia: un om, care arăta ca o mumie, SALVAT din bârlogul unui urs / Animalul l-a ţinut ca rezervă de hrană


CAZ ŞOCANT în Rusia: un om, care arăta ca o mumie, SALVAT din bârlogul unui urs / Animalul l-a ţinut ca rezervă de hrană

Z.P. | 2019-06-26 20:02

Caz socant in Rusia: un bărbat a fost salvat din bârlogul unui urs, după ce animalul i-a rupt coloana şi l-a aruncat în spatele vizuinii pentru a-l devora mai târziu. Extrem de grav ranita, victima arăta ca o mumie si a fost găsită de mai mulţi vânători după o lună de chinuri.

Identificat ca Alexander, bărbatul a fost găsit în regiunea Tuva de nişte câini de vânătoare după ce ursul l-a pus „la păstrare” în bârlog timp de o lună întreagă, scrie Daily Mail.

Aproape mort şi cu răni grave, acesta a fost dus la spital, unde doctorii au descoperit că şi-a rupt coloana vertebrală într-o luptă cu ursul brun, citeaza gandul.info. Bărbatul le-a spus că animalul l-a învins şi că l-a ţinut ca rezervă de hrană.

Povestea şocantă ne duce cu gândul la rolul interpretat de actorul Leonardo Di Caprio în filmul „Revenant”, unde personajul său supravieţuieşte unui atac brutal al unui urs. Alexander a mărturisit că şi-a băut urina pentru a supravieţui, iar medicii spun că este un „miracol" că nu a murit. Un grup de vânători l-au găsit pe bărbat după ce câinii lor au lătrat şi au refuzat să plece din faţa bârlogului.

Vânătorii au intrat şi au văzut ceea ce au crezut, la prima vedere, că este o mumie a unui om, dar şi-au dat seama că este în viaţă.

Alexander îşi aminteşte prenumele, dar nu şi numele de familie sau vârsta. Un videoclip filmat în spital îl arată pe bărbat cum îşi deschide ochii albaştri şi îşi spune primul nume. „Avea leziuni grave şi ţesuturi putrezite din cauza faptului că a stat atât de mult timp în bârlogul prădătorului”, au declarat medicii. „Nu putem explica cum a supravieţuit la astfel de răni", au adăugat aceştia.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.