SOCIAL

Voluntarii PMP ajută persoanele varsnice aflate izolare


Voluntarii PMP ajută persoanele varsnice aflate izolare

Mariana Chirila | 2020-03-24 11:11

Primim din zi in zi tot mai multe solicitări din partea locuitorilor vârstnici din Sectorul 6 și răspundem prompt acestora, făcându-le cumpărăturile de care au nevoie din marketuri sau farmaciile din zonă, scriu voluntarii PMP pe pagina de facebook.

"Vârstnicii au înțeles ca trebuie sa stea in casa, iar noi trebuie să le facem cumpărăturile zilnice de la magazinele alimentare sau farmaciile din zonă. Va mulțumim pentru încredere și va asiguram ca veți beneficia in timpul cel mai scurt de serviciile noastre!", a scris presedintele PMP, Stefan Florescu, pe pagina sa de facebook. 

Partidul Mișcarea Populară, filiala București, a anunțat că ajută orice persoană peste 65 de ani care are nevoie de alimente, medicamente și produse de igenă.

Măsura este valabilă atâta timp cât este decretată starea de urgență cauzată de pandemia cu COVID 19. Persoanele peste 65 de ani pot suna zilnic, intre orele 09.00-18.00, de luni pana duminica sa ceara ajutor. Persoanele peste 65 de ani pot suna zilnic, între orele 09.00-18.00, de luni până duminică, să ceară ajutor. Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.0.0544