SOCIAL

Veste alarmantă pentru posesorii de televizoare Samsung. Anunțul a stârnit un val de nemulțumiri


Veste alarmantă pentru posesorii de televizoare Samsung. Anunțul a stârnit un val de nemulțumiri

Z.P. | 2019-11-09 15:41

Începând cu data de 1 decembrie 2019 mai multe televizoare smart marca Samsung nu vor mai putea să acceseze platforma Netflix, din cauza unor limitări tehnice, potrivit unui anunţ al companiei.

Singura soluție, potrivit Netflix, este că „va trebui să treceți la un dispozitiv compatibil înainte de această dată”. Iată toate dispozitivele care pierd suportul pentru Netflix de la 1 decembrie: Modelele vizate sunt televizoare Samsung și playere media Roku mai vechi. Compania nu a publicat o listă a echipamentelor vizate, însă pe formul dedicat companiei Samsung a apărut o lista de dispovizitive care nu vor mai fi compatibile cu populara platformă, scrie techradar.com.

În cazul Samsung este vorba, potrivit sursei citate, de modele de televizoare din anii 2010 și 2011 care au literele „C” sau „D” în codul numelui. Pe aceste dispozitive utilizatorii vor putea accesa în continuare Netflix prin intermediul unui dispozitiv suportat, precum un player media Chromecast. Pentru a verifica dacă televizorul dumneavostră este afectat, puteți găsi Codul modelului în spatele televizorului. Un alt mod este să deschideți Asistența din lista de opțiuni din meniu și să selectați Contact Samsung. Aceasta va afișa informațiile despre produs chiar pe ecranul televizorului.

Dacă dispozitivul are literele „C” sau „D”, puteți alege fie să va actualizați televizorul pentru a putea urmări Netflix în continuare, fie să renunțați complet la vizionare.

De asemenea, vor fi afectate unele playerele Roku printre care se numără Roku XR, XD, SD, 2100X, 2050X și 2000C. În plus, toate dispozitivele care nu pot reda automat episodul următor sunt setate să piardă suportul Netflix de la data menționată. Dacă sunteți printre utilizatori afectați și nu doriți să încetați să urmăriți Netflix, există o modalitate accesibilă de a continua. Și din fericire, nu trebuie să îți îmbunătăți televizorul pentru asta. Tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi calculatorul la televizor printr-un cablu HDMI şi să vizionaţi serialele preferate.

Potrivit, unui studiu al rețelei internaționale IPG MediaBrands, Wave 9, în România, 2,6 milioane de oameni ar fi folosit Netflix, anul trecut.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.