SOCIAL

Un bărbat din Giurgiu şi-a ucis în bătaie concubina


 Un bărbat din Giurgiu şi-a ucis în bătaie concubina

C.M. | 2019-08-31 17:42

Un apel la 112 anunţa că o femeie de 47 de ani, dintr-o comună a judeţului Giurgiu, este moartă în locuinţa concubinului. Acesta este acum arestat

Poliţiştii de la Giurgiu anunţă că apelul a fost primit miercuri, 28 august, cel care a sunat la 112 fiind chiar autorul crimei:

“La data de 28.08.2019, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat de 58 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, concubina acestuia, o femeie de 47 de ani, din comuna Malu, județul Giurgiu, a decedat la locuința bărbatului, situată în comuna Prundu, județul Giurgiu.

Sub coordonarea procurorului de caz, echipa constituită a efectuat cercetări și a dispus autopsierea cadavrului, ocazie cu care au fost evidențiate mai multe urme de violență.

La data de 30.08.2019 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a dispus prin ordonanță reținerea bărbatului, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Astăzi, 31 august a.c., persoana reținută a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost admisă, pe numele bărbatului fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.”Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.