SOCIAL

ULTIMA ORĂ: Se închid toate parcurile din București


ULTIMA ORĂ: Se închid toate parcurile din București

E.Ş. | 2020-03-27 23:34

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență din Capitală a luat, vineri seară, decizia de a închide, de sâmbătă, toate parcurile din București, pentru a preveni răspândirea epidemiei de coronavirus, anunță Digi24.

Decizia va fi pusă în aplicare de polițiștii locali care se vor asigura că oamenii nu vor mai merge în astfel de locuri, după ce, săptămâna trecută, mii de oameni au luat cu asalt locurile de plimbare în aer liber.

Mai mult, Primăria Capitalei ar fi luat legătura cu mai multe hoteluri din Capitală pentru a caza medicii care lucrează în prima linie, în lupta cu noul coronavirus. Municipalitatea a primit până acum 700 de cereri din partea cadrelor medicale, care vor astfel să-și protejeze familiile.Parerea ta...

UN CETATEAN
28 Mar 2020

Sa inchida parcurile o prostie, dar sa ia masuri ca daca toata lumea sta in casa sa respecte linistea, caci a bate mingea in casa, a bate cuie toata ziua, a mege cu biclete de platic la copii, ce fac zgomot, a da tv tare mareste stresul si mai mult. De aceea iesea lumea in parcuri.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.