SOCIAL

Temperaturi mai ridicate şi ploi multe în următoarea lună. Cum va fi VREMEA în acest week-end


Temperaturi mai ridicate şi ploi multe în următoarea lună. Cum va fi VREMEA în acest week-end

Z.P. | 2019-11-01 20:05

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat prognoza meteo pentru următoarea lună, şi mai precis până pe 2 decembrie, imediat după Ziua Naţională.

Săptămâna 04.11.2019 – 11.11.2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, estice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nordvestice, iar în restul țării va fi deficitar, mai ales în sudul și sud-estul teritoriului.

Săptămâna 11.11.2019 – 18.11.2019

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 18.11.2019 – 25.11.2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile estice și sud-estice și apropiat de cel normal al perioadei în rest.

Săptămâna 25.11.2019 – 02.12.2019

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de preciptații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru acest week-end

După temperaturile scăzute şi ninsorile din ultimele zile, vremea se schimbă radical în bine. Temperaturile maxime ajung duminică până la 20 de grade. În Banat, Crișana, Maramureș, nordul Moldovei, local în Transilvania şi în Oltenia vor fi ploi slabe. Pentru săptămâna viitoare se anunţă vreme călduroasă în cea mai mare parte a ţării. 

SAMBATA

Valorile termice se vor apropia de cele normale pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice și va prezenta înnorări temporare în restul teritoriului. Va ploua, mai ales în a doua parte a zilei și noaptea, în Crișana, Maramureș, Transilvania, local în Banat, în Moldova și doar izolat în restul teritoriului, iar pe crestele montane vor mai fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari, unde la rafală se vor atinge viteze până în jurul a 80 km/h, dar pe arii restrânse și la cote mai reduse și în restul teritoriului, în special în sudul Banatului, precum și în centrul și în estul Moldovei, unde rafalele vor fi de 50...60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime, în general, între 2 și 12 grade. În cursul nopții, izolat se va semnala ceață, cu o probabilitate mai mare în zonele joase din sud.

BUCUREŞTI

Valorile termice vor marca o creștere față de intervalul anterior și se vor situa în jurul celor caracteristice datei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade, iar cea minimă de 4...5 grade.

DUMINICA

Vremea va deveni caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 20 de grade, iar cele minime, în general, între 4 și 14 grade. În vestul, nordul și centrul țării cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua în Banat, Crișana, Maramureș, nordul Moldovei și local în Transilvania. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi ploi slabe în Oltenia. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, dar local și în regiunile vestice, nord-vestice și estice. Dimineața și noaptea pe suprafețe mici va fi ceață, în special în regiunile sudice.

BUCUREŞTI

Vremea va deveni caldă pentru această perioadă, cu o maximă termică de 17...18 grade și o minimă de 6...8 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Noaptea vor fi condiții de ceață.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.