SOCIAL

STB reduce cu încă 15% parcul de vehicule care circulă în Capitală


STB reduce cu încă 15% parcul de vehicule care circulă în Capitală

Z.P. | 2020-03-31 16:02

Societatea de Transport Bucureşti (STB) anunţă că, începând de miercuri, va reduce parcul circulant, cu încă 15%, ca urmare a diminuării semnificative a cererii de transport din cauza riscului de infectare cu virusul SARS CoV-2. Totodată, nu va fi suspendată sau desfiinţată nici o linie de autobuz, troleibuz sau tramvai.

Astfel, liniile de transport în comun din Bucureşti şi Ilfov vor funcţiona cu un parc de vehicule redus cu până la 40% faţă de cel programat în condiţii normale.

"STB SA va aloca pe fiecare linie un număr de vehicule corespunzător cererii de transport, dar şi în concordanţă cu gradul de încărcare a vehiculelor, astfel încât cetăţenii să călătorească în condiţii în care să nu le fie pusă în pericol sănătatea. Noul program, cu orarul de trecere prin staţii pentru fiecare linie, va fi disponibil pe site-ul STB SA (www.stbsa.ro), iar pentru cei care au la dispoziţie un telefon mobil cu conexiune la internet, STB SA recomandă utilizarea aplicaţiei InfoTB (Info Transport Bucureşti)", se menţionează în comunicatul STB.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.