SOCIAL

Ședință cu scântei la Consiliul Local sector 6. Aleșii locali PNL nu vor să mai muncească, de frică că se îmbolnăvesc


Ședință cu scântei la Consiliul Local sector 6. Aleșii locali PNL nu vor să mai muncească, de frică că se îmbolnăvesc

Mariana Chirila | 2020-03-25 09:21

Edilul primăriei sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, a convocat ședința de Consiliul Local pe dată de 26 martie, având pe ordinea de zi mai multe puncte: printre care aprobarea bugetelor de investițîi, contractarea de împrumuturi necesare continuării investițiilor din sector și câteva proiecte privnd aprobarea unor planuri urbanistice.

După ce edilul a anunțat ședința, președintele PNL Sector 6, Ciprian Cicu, a avut o reacție halucinantă pe pagină să de facebook: îl acuză pe edil că pune în pericol viața consilierilor. Numai că, fără decizii ale CL-ului, activitatea sectorului 6 ar fi blocată, iar economia ar scădea și mai mult. 

"Domnule Primar Gabriel Mutu, În calitate de președinte al PNL Sector 6 vă cer să anulați ședința Consiliului Local al Sectorului 6 de joi, 26 martie pentru a nu zadărnici eforturile de combatere a răspândirii noului coronavirus.

Am analizat ordinea de zi și vă zic că de la om la om, că de la bucureștean la bucureștean, că de la rezident al Sectorului 6 la rezident al Sectorului 1: interesele imobiliare promovate prin toate acele PUZ-uri și împovărarea bugetului cu noi împrumuturi nu merită riscul la care îi supuneți și pe consilierii locali și pe funcționarii publici din aparatul executiv al Primăriei Sectorului 6. Repet, amânați ședința, pe ordinea de zi nu este nimic care să nu sufere amânare!", scrie Ciprian Ciucu pe pagia să de facebook.

Care sunt proiectele pe care Ciucu nu le consideră importante: asigurarea finanțării pentru continuarea șantierelor privind reabilitarea termică, a lucrărilor de infrastructură și asigurarea finanțării proiectelor derulate prin fonduri europene. 

Cum vor fi protejați consilierii locali

În timp ce mulți buaureștenii merg la muncă cu autobuzul, pentru că nu au încotro și nu au măști, aleșii locali ai Sectorului 6 vor avea sala dezinfectată, vor stă la distanță unul de altul să voteze și vor fi dotați cu măști, mănuși și combinezoane de protecție. Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.0.0542