SOCIAL

PROIECT. Adăpost pentru PISICI în București


PROIECT. Adăpost pentru PISICI în București

Z.P. | 2019-08-08 13:00

Astăzi, 8 august, este sărbătorită Ziua Pisicii, și cu această ocazie, primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, anunţă că subalternii săi lucrează la proiect de hotărâre care vizează înfiinţarea unui adăpost pentru pisici.

"În urma numeroaselor sesizări primite de la cetăţeni, dar şi a verificărilor din teren efectuate de colegii de la Poliţia Animalelor, vă anunţ oficial astăzi, cu ocazia Zilei Internaţionale a Pisicii, că lucrăm la elaborarea unui proiect de hotărâre de consiliu local prin care să înfiinţăm un adăpost pentru pisici. Coroborat cu sterilizarea gratuită, acesta va stopa fenomenul de înmulţire necontrolată a pisicilor fără stăpân, care reprezintă o adevărată problemă pentru mulţi dintre cetăţenii sectorului", a arătat edilul într-o postare pe Facebook.

În fiecare an, pe data de 8 august este marcată Ziua internaţională a pisicii, iniţiativa principală în acest sens aparţinând Fondului Internaţional pentru Bunăstarea Animalelor (International Fund for Animal Welfare - IFAW).Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.