SOCIAL

PROGNOZA METEO: Cum se schimbă vremea în week-end


PROGNOZA METEO: Cum se schimbă vremea în week-end

E.Ş. | 2019-09-27 18:41

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru 27, 28 și 29 septembrie. Vineri sunt anunțate ploi în apoape toată țara, dar vremea se va încălzi în weekend, când temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 28 și 30 de grade Celsius.

Prognoza meteo 27 septembrie

Vineri, ploile se vor restrânge şi va ploua slab doar în jumătatea de est a ţării și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud, sud-est și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 26 de grade Celsius.

Cerul va fi variabil în noaptea de vineri spre sâmbătă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade Celsius. Cele mai scăzute valori se vor înregistra în regiunile din estul Transilvaniei (3 grade Celsius), unde vor fi condiții de ceață

Prognoza meteo pentru weekend

Vremea se încălzește în weekend. Vor mai fi ploi slabe doar  în jumătatea nordică a ţării şi la munte. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 28 și 30 de grade Celsius. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în Lunca Dunării.

În Capitală vor fi 28 de grade Celsius, valori mai ridicate decât cele înregistrate în mod normal în această perioadă. Noaptea vor fi 10-12 grade Celsius.

Pe litoral, vremea va fi ploioasă, iar vântul va sufla cu putere. Valorile termice nu vor depăși 21 de grade Celsius.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.