SOCIAL

Premierul anunță CREȘTEREA pensiilor: ”Nu e un efort ușor în condițiile actuale”


Premierul anunță CREȘTEREA pensiilor: ”Nu e un efort ușor în condițiile actuale”

E.Ş. | 2020-05-20 22:03

Premierul Ludovic Orban anunță creșterea pensiilor, banii fiind prevăzuți în buget. Șeful executivului condiționează mărirea, totuși, de o prognoză riguroasă a economiei actuale.

”Pensii și salarii, vor fi probleme? Cu siguranță nu, noi am prevăzut in buget cresterea pensiilor, le vom crește, dar după o analiză serioasă, să avem garanția că ele vor putea fi plătite, riști să faci un mare rău.

După 6 luni vom avea raportul și vom face prognozele, vom lua decizia în funcție de posibilitățile reale, avem ca prioritate plata pensiilor și salariile, nu e un efort ușor în condițiile economice actuale.

Oricine critică măsurile pe care le-am luat, este un inamic al vieții românilor, nivelul de viață depinde de revenirea economiei” a anunțat premierul Ludovic Orban la RealitateaPlus.Parerea ta...

COSINSCHI CONSTANTIN
21 Mai 2020

Este o abordare pragmatica si lucida a cresterii pensiilor si salariilor..Nu populisme si aventuri financiare ci certitudini si fermitate,Orban va fi transparent si transant in aceasta problema !!Toti asteptam vesti ,vesti bune de la Guvernul PNL ,Orban
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.