SOCIAL

Persoanele în vârstă și angajații afectați de COVID-19, vor circula gratuit cu Uber


Persoanele în vârstă și angajații afectați de COVID-19, vor circula gratuit cu Uber

Z.P. | 2020-04-01 08:54

O serie de categorii de muncă, alături de persoanele în vârstă, vor putea folosi gratuit Uber pentru a călători, dar şi pentru a comanda mâncare, scrie News.ro

Compania americană va investi 10 milioane de dolari într-un program prin care anumite categorii de persoane şi angajaţi afectaţi de COVID-19 vor putea beneficia de comenzi şi călătorii gratuite.

Programul, care era disponibil până acum în Marea Britanie pentru lucrătorii din cadrul Sistemului Naţional de Sănătate, va fi extins la nivel global.

Conform celor de la Uber, sunt eligibile pentru a beneficia de program orice organizaţie, furnizor de servicii de sănătate şi instituţie guvernamentală. Acestora li se adaugă şi persoanele în vârstă.

Practic, pentru categoriile vizate, Uber va acoperi costul transportului de persoane şi alimente în limita a 10 milioane de dolari.

Pentru înscrieri, Uber pune la dispoziţia persoanelor şi organizaţiilor interesate adresa de email impact2020@uber.com.

Mutarea celor de la Uber vine în contextul în care numărul călătoriilor a scăzut în unele oraşe şi cu 70%, iar compania americană ia în considerare ca pe durata pandemiei să transporte echipamente medicale şi medicamente.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.