SOCIAL

Noul ministru al Muncii, precizări despre PENSII și SALARII


Noul ministru al Muncii, precizări despre PENSII și SALARII

E.Ş. | 2019-11-05 21:00

Violeta Alexandru a data asigurări, înainte de instalarea la minister, că nu se vor amputa pensiile şi salariile, dar nu a confirmat majorarea salariului minim de la 1 ianuarie 2020.

Noul ministrul al Muncii, Violeta Alexandru, a dat asigurări chiar înainte de a prelua atribuțiile de la minister că nu va tăia pensiile și salariile românilor, iar în ceea ce privește creșterea salariului minim pe economie - această decizie va fi luată după ce se va consulta cu partenerii sociali.

"Aș vrea să mă asigur că oamenii primesc cele mai corecte mesaje. De la minister, oamenii să știe că nu se taie pensiile și salariile. Voi fi atentă la organizarea ministerului. (...) Va fi si o reducere a structurii ministerului.

Voi deschide o serie de discutii în orizontul apropiat. Cu partenerii sociali voi discuta pentru a găsi o soluție obiectivă privind modul de calcul al salariului minim. Eu apreciez pe cei care dezvoltă afaceri și stau la masă cu aceștia pentru a gasi o solutie. Decizia (privind majorarea salariului minim n.r.) o voi lua după acestă discuție cu partenerii sociali", a declarat Violeta Alexandru chiar din fața ministerului Muncii.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.