SOCIAL

IMAGINILE ZILEI: ANPC a descoperit o MIZERIE de nedescris la un Festival din Brașov


IMAGINILE ZILEI: ANPC a descoperit o MIZERIE de nedescris la un Festival din Brașov

E.Ş. | 2019-09-15 19:40

Imagini șocante surprinse de inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului în Piața Sfatului, în bucătaria Festivalul Cultural Maghiar: măncarea servită participanților era pregătită în condiții greu de imaginat.

Comisarul-șef Sorin Susanu descrie imaginile de coșmar gasite în corturile amenajate pentru prepararea măncărurilor: „Suntem șocați. Rar ne-a fost dat să găsim așa ceva la un agent economic:

Poate un client a avut hepatită, a muşcat din produsul care este apoi revândut. Practic acest agent economic nu are nici o autorizație din partea ANSVSA.

FOTO: brasovstiri.ro

Neregulile continuă. Mi-e greu să și rostesc ceea ce am găsit aici, nu există o delimitare între zona destinată preparării produselor și cele de resturi menajere.

Recipientele pentru păstrarea ingredientelor sunt murdare, sparte, ciobite, astfel că există riscul ca aşchii din aceste recipiente să ajungă în mâncare, iar resturile alimentare sunt păstrate tot în zona de preparare a alimentelor. Este un haos total.

Cât despre buteliile care sunt folosite la gătit, lucru total interzis în acest loc, acestea sunt improvizate într-un mod cutremurător. Este o minune că nu a sărit totul în aer”, a declarat comisarul-șef Sorin Susanu, potrivit brasovstiri.ro.


Mai multe imagini:
Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.