SOCIAL

Guvernul anunță PRELUNGIREA perioadei de valabilitate a voucherelor de vacanță


Guvernul anunță PRELUNGIREA perioadei de valabilitate a voucherelor de vacanță

E.Ş. | 2020-03-26 19:20

Ministrul Economiei a cerut în ședința de guvern prelungirea valabilității voucherelor de vacanță care expiră în luna mai 2020.

"Lucrăm la un proiect de Ordonanţă de Urgenţă în aşa fel încât să prelungim valabilitatea voucherelor de vacanţă care expiră în luna mai sau toate care au fost eliberate anul trecut. Le prelungim până la sfârşitul anului acesta, ori pe 12 luni, în aşa fel încât cei care au beneficiat de aceste vouchere de vacanţă să le poată folosi în continuare pentru că este normal ca după trecerea acestei crize să repornim economia, iar turismul trebuie să funcţioneze", a anunțat Virgil Popescu pe pagina de Facebook a Ministerului Turismului.

Voucherele şi cardurile de vacanţă sunt utilizate de companii private şi instituţii publice, ca beneficiu al angajaţilor, deductibil pentru firmele private. Aceştia le pot folosi pentru a achiziţiona servicii de cazare, masă, transport, servicii de tratament şi de agrement sau pachete turistice pentru destinaţii în România. Tichetele pot fi folosite şi pentru a cumpăra bilete de avion şi de tren. Condiţia este că aceste servicii să facă parte dintr-un pachet turistic ce include minim o noapte de cazare.

Tichetele de vacanţă, în valoare de 1450 de lei pentru o persoană, sunt disponibile în format de hârtie sau electronic şi au o valabilitate de 12 luni din momentul emiterii.Parerea ta...

UN CETATEAN
27 Mar 2020

Turismul poate merge prin scaderea preturilor, multe mai mari decat in vest. Aceste tichete acordate doar celor cu venituri mici si foarte mici, nu tuturor bugetarilor, caci in privat nu se aplica. Asa ca PNL este si el in goana dupa voturi si da pomeni, la fel ca cei dinainte ! Macar sa il voteze tot sistemul bugetar si familiile lor, restul nu mai conteaza.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.