SOCIAL

Două bancomate au fost sparte în Arad și Timiș. Polițiștii fac cercetări pentru furt calificat și distrugere


Două bancomate au fost sparte în Arad și Timiș. Polițiștii fac cercetări pentru furt calificat și distrugere

Z.P. | 2020-02-14 10:00

Polițiștii fac cercatări pentru furt calificat și distrugere, după ce două bancomate au fost sparte, în noaptea de joi spre vineri, în judeţele Arad şi Timiş.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Arad, în jurul orei 3.20, IPJ Arad a fost sesizat că  bancomatul unei agenţii bancare de pe Calea Timişorii ar fi fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote.

 ”La faţa locului, s-a deplasat de îndată echipa complexă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale si ai Serviciului Criminalistic, constatând că două persoane necunoscute, cu feţele acoperite au pulverizat cu ajutorul unui spray, vopsea pe camerele de supraveghere, la faţa locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă”, se arată în comunicat.

Şi în judeţul Timiş, la Belinţ, bancomatul unei agenţii bancare a fost spart noapte trecută, hoţii reuşind să fugă cu casetele de valori din ATM. 

Poliţiştii încearcă să afle dacă între cele două cazuri există vreo legătură şi fac cercetări pentru furt calificat şi distrugere.

 Parerea ta...

NEVOIA DE PIERDERI
14 Feb 2020

Un agent de paza angajat cu forme legale ar fi rezolvat și eliminat din fașa toate aceste lucruri ale jafului.
CIUMA ROSIE
14 Feb 2020

unii fura cu bombele la banca cativa lei si altii fura cu pixul direct cate o transa de la FMI de 20de miliarde de euro.Ce sa vezi politia nu se deranjeaza decat cu hotii de portofele ca ailalti sunt ministri si sefi de partide in "capitalismul de cumetrie".Problema este ca ori aplici legea pentru toti mafiotii sau daca nu atunci de ce-ti mai bati capul cu subiectul.De ce nu se termina cu Matusalem Isarescu marele mafiot? chiar nu mai exoista nimeni in Romania sa adune 2 cu 2 sa-i dea4? poate incercati cu un copil de clasa a 4-a ca stie mai multe ca Isarescu dar nu e asa de pervers ca el
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.