SOCIAL

Directoarea unei școli, șantajată de un elev de 17 ani, la Constanța


Directoarea unei școli, șantajată de un elev de 17 ani, la Constanța

C.M. | 2020-05-20 18:10

Un tânăr de 17 ani, elev al unei școli constănțene, a fost reținut marți de polițiști, după ce i-a cerut directoarei unității de învățământ să își dea demisia. Mai mult, femeia ar fi fost și șantajată.

”Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 mai, minorul ar fi trimis un e-mail către o unitate de învățământ din municipiul Constanța, prin care ar fi constrâns conducerea instituției să își prezinte demisia, în mod contrar fiind folosite date și informații personale pe care acesta le-ar fi obținut în mod ilegal”, precizează reprezentanții IPJ Constanța, într-un comunicat de presă. 

Polițiștii au percheziționat casa adolescentului, care, ulterior, a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorii au dispus, însă, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.Parerea ta...

CONSTANTIN
21 Mai 2020

Elevul ,mic dar contaminat cu apucaturi de huliigan.O fi vazut si invatat asemenea apucaturi in scoala sau in familie??? Judecatorii ingaduitori si corupti considera ca puslamaua nu trebuie dezcurajata temeinic si fara dubii!!Daca era o cauza ce privea un magistrat ,judecatorii balbaiti,cantareau cu alt cantar!!Pustanul de astazi este delicventul naravit de maine!!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.