SOCIAL

Cum va fi VREMEA în acest week-end


Cum va fi VREMEA în acest week-end

Z.P. | 2019-10-17 16:14

Vremea va fi caldă în acest week-end. Mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă a anului. Temperatura va ajunge şi la 27 de grade Celsius în unele zone ale ţării. Însă, nu vom scăpa de ceaţa densă de la orele dimineţii.

VINERI

Vremea va fi caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice. În zonele joase din estul și sud-estul țării, în prima parte a zilei și noaptea, local va fi ceață sau nebulozitate joasă stratiformă, izolat asociate cu burniță. În rest cerul va fi mai mult senin ziua și variabil noaptea, iar ceață se va semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral și 26 de grade in Banat, poate si in sudul Olteniei, iar cele minime între 4 și 14 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se vor situa în jurul a 0 grade și vor mai fi condiții de brumă.

Vremea va fi caldă pentru această dată în Bucureşti. În primele ore ale intervalului și în a doua parte a nopții, va fi ceață sau nebulozitate joasă stratiformă, dar în restul timpului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade, iar cea minimă de 8...10 grade.

SÂMBĂTĂ

Vremea se va menține caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă stratiformă sau ceață în primele ore ale intervalului și în a doua parte a nopții în Moldova, Dobrogea, Muntenia și doar izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade pe litoral și 27 de grade, cel mai probabil in sud-vestul tarii, iar cele minime între 5 și 15 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre 1 grad.

Vremea se va menține caldă şi în Capitală. Va fi nebulozitate joasă stratiformă sau ceață în primele ore ale intervalului și în a doua parte a nopții, iar în restul intervalului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar minima 9...11 grade.

DUMINICĂ

Vremea va fi deosebit de caldă, îndeosebi în regiunile vestice, sud-vestice și centrale. În estul și în sud-estul teritoriului, la începutul intervalului și în a doua parte a nopții, va fi nebulozitate joasă sau ceață, posibil asociate cu burniță. În rest cerul va fi mai mult senin, iar ceață va apărea izolat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral și 27 de grade in Banat si in Lunca Dunarii, iar cele minime între 5 și 16 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei până în jurul valorii de 1 grad.

Vremea va fi deosebit de caldă şi în Bucureşti. Cerul va fi mai mult senin, exceptând începutul intervalului și a doua parte a nopții, când va fi nebulozitate joasă stratiformă sau ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade, iar cea minimă de 9...11 grade.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.