SOCIAL

Cum poți afla cu telefonul mobil cât de poluat este orașul tău. În București este haos!


Cum poți afla cu telefonul mobil cât de poluat este orașul tău. În București este haos!

Mariana Chirila | 2020-01-14 14:13

Cât de poluat este București, în comparație cu alte capitale europene- se poate verifica chiar și cu telefonul mobil.

România riscă să plătească amenzi între 100.000 și 400.000 din cauza poluării din București, în procedura de infringement pe mediu a Comisiei Europene, a anunțat Costel Alexe, ministrul Mediului, luni seară, la Digi24. El a mai spus că numărul de zile cu poluare excesivă aproape că s-a triplat în Capitală, în 2018 față de 2013: „70 de zile în care efectiv n-ar trebui să ieșiți din casă”

O mica tura prin Europa, la ceas de seara, iti ofera magnitudinea dezastrului din Bucuresti, din punctul de vedere al calitatii aerului. Pe rosu de 3 ore, de la ora 18.00.

 Poluarea din București a fost din ce în ce mai mare și alarmantă de la an la an. Deși avem un pan de măsuri, nu este implementat așa cum ar trebui. Primăria Capitalei nu a reușit să convingă ani la rând Comisia Europeană că situația se îmbunătățește. Doar așteptăm verdictul Comisiei, care va însemna pentru România o amendă ce va fi între 100.000 și 400.000 de euro până când vom ajunge să avem zile fără depășiri”, a spus ministrul Mediului, la Digi24.


Mai multe imagini:Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.