SOCIAL

Circulația tramvaiului 41 va fi reluată de la 1 septembrie. Pe un singur fir, pe Podul Grant


Circulația tramvaiului 41 va fi reluată de la 1 septembrie. Pe un singur fir, pe Podul Grant

Z.P. | 2019-08-12 17:06

Tramvaiul 41 va recircula de la 1 septembrie. Însă doar pe un singur fir, pe Podul Grant, unde a fost deja montată un macaz între cele două linii, astfel încât tramvaiele să treacă de pe o parte pe cealaltă, la capetele podului, astfel că timpii de aşteptare vor fi mai mari, asta în condiţiile în care linia era oricum destul de aglomerată.

Directorul STB, Andrei Creci, a confirmat că rularea tramvaiului 41 va fi afectată de această situaţie. „Se va circula <>, cum se spune în popor, adică pe un singur fir. Se va circula alternativ. Un tramvai dintr-un sens va trece, iar celălalt va aştepta. Frecvenţa tramvaiului 41 va fi afectată. La frecvenţa care a circulat tramvaiul 41 nu se mai poate ajunge pe un singur fir. Dar oricum, este mai bine decât cu liniile navetă, care oricum vor rămâne şi ele pe traseu”, a declarat, pentru Mediafax, Andrei Creci, care a adăugat că, splimentar, se va înfiinţa şi linia navetă 643, cu cinci autobuze, care va funcţiona între bucla Ghencea şi Cora Lujerului.

Primarul general, Gabriela Firea, a scris săptămâna trecută pe Facebook că de la 1 septembrie circulaţia tramvaiului 41 va fi reluată.

Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost suspendată, din 29 iunie până pe 1 septembrie, pentru efectuarea lucrărilor la Podul Ciurel, Podul Grant şi staţia de metrou din Drumul Taberei. Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.