SOCIAL

CARREFOUR România a demarat un proces amplu de verificare a condiţiilor de păstrare şi comercializare a produselor proaspete


CARREFOUR România a demarat un proces amplu de verificare a condiţiilor de păstrare şi comercializare a produselor proaspete

Z.P. | 2019-11-02 09:49

Compania Carrefour tratează extrem de serios orice problemă referitoare la standardele sanitare şi de calitate şi a demarat intern un proces amplu de verificare a condiţiilor de păstrare şi comercializare a produselor proaspete, informează reprezentanţii companiei, într-un punct de vedere transmis PUTEREA.

Precizările vin în urma recentelor controale ale ANPC, care s-au finalizat cu propunerea închiderii temporare, pe o perioadă de până la 6 luni, a două magazine din reţeaua Carrefour. Inspectorii ANPC au verificat 14 magazine aparţinând retailerului francez, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 35 de amenzi în valoare de peste 300.000 lei şi trei avertismente.

Carrefour România arată că, în urma verificărilor din teren, au fost identificate anumite aspecte de neconformitate punctuale, diverse ca scală şi impact. A urmat un proces de dialog cu autorităţile, pentru a definitiva un plan de măsuri pentru prevenţie sau remediere, conform legii.

„Unele dintre măsurile solicitate au fost în linie cu programele deja angajate pentru modernizarea magazinelor Carrefour, incluzând tranziţia către etichete electronice (pentru a elimina posibilitatea diferenţelor de preţ), upgrade-ul progresiv al echipamentelor din raioanele de gastronomie sau peşte, îmbunătăţirea trasabilităţii produselor proaspete de la producător la raft. În anumite cazuri, am agreat accelerarea modernizării raioanelor, motiv pentru care unele ar putea fi indisponibile temporar în perioada următoare", se precizează în punctul de vedere al companiei.

Potrivit sursei citate, Carrefour va lua toate măsurile astfel încât clienţii să-şi poată face cumpărăturile în deplină siguranţă.

„Dorim să îi asigurăm pe clienţii noştri că eforturile noastre zilnice sunt pentru a garanta standarde de excelenţă în calitate şi că vom lua toate măsurile necesare pentru că aceştia să îşi poată face în continuare cumpărăturile din magazinele noastre în deplină siguranţă, ca şi până acum", se mai spune în documentul citat.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.