SOCIAL

Bătrână găsită carbonizată într-un sat din Giurgiu


Bătrână găsită carbonizată într-un sat din Giurgiu

C.M. | 2020-01-14 14:01

Trupul unei femei în vârstă de aproximativ 77 de ani din localitatea Vieru, judeţul Giurgiu, a fost găsit carbonizat marţi, de pompierii giurgiuveni, după ce casa în care locuia a luat foc.

Potrivit reprezentanților ISU Giurgiu, marți, în jurul prânzului, pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă bătrânească din localitatea Vieru.

La locul solicitării s-au deplasat  două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Giurgiu.

”În momentul sosirii echipajelor la faţa locului, incendiul se manifesta  generalizat la întreaga locuinţă, fără posibilitate de extindere la alte case dar, în interiorul locuinţei, a fost găsit trupul carbonizat al unei femei în vârstă de aproximativ 77 de ani", a declarat purtătorul de cuvânt a ISU Giurgiu, Monalisa Frîncu.

Poliţiştii giurgiuveni vor efectua cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile în care a survenit decesul femeii, iar pompierii au stabilit că focul a pornit de la jarul căzut din sobă.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.