SOCIAL

Arafat, dezamăgit de atitudinea românilor: Haideţi să lăsăm prostiile de pe reţelele de socializare


Arafat, dezamăgit de atitudinea românilor: Haideţi să lăsăm prostiile de pe reţelele de socializare

Z.P. | 2020-05-20 13:00

Şeful DSU, Raed Arafat, spune că a constatat, după atitudinea unor persoane după ieşirea din starea de urgenţă, că unii fac „băşcălie” şi iau în „batjocură şi la mişto” situaţii serioase precum cea privind răspândirea noului coronavirus, transmite News.ro.

„Normal, fără nicio discuţie şi aş fi total inconştient dacă aş spune că nu mă tem de acest virus. Este atât de periculos şi avem decese. Deja am atins o mie o sută şi ceva de decese. Haideţi să lăsăm prostiile care circulă pe reţelele de socializare, în unele dezbateri care au ieşit din sfera dezbaterilor pragmatice şi ştiinţifice şi au devenit, unele dintre ele, dezbateri de batjocură. Dacă aveam situaţia pe care a avut-o Italia am fi îndrăznit o secundă să spunem că se exagerează? Dacă în România totuşi am evitat o situaţie care este dramatică (…) acum am ajuns în momentul în care ne batem joc de ce s-a făcut. (…) Dacă ar veni un val nou şi să înceapă să crească numărul cazurilor cred că nouă, ca autorităţi, ne va fi mult mai greu să gestionăm situaţia pentru că s-a implantat în conştientul unei părţi a populaţiei că aici a fost o cacealma”, a spus Arafat, marţi seară, la TVR.Parerea ta...

BABUIN
20 Mai 2020

Oare nu cumva a devenit si el un" troliu" de al pdl/ pnl.ului??. I se arată scheletul din dulap !!! De ce renault megane nou b985 dsu...este folosit de persoane particulare ??? Este in flota dsu??
POP IULIANA
21 Mai 2020

Nu zice nimeni, ca nu exista virusul! Dar a ti exagerat, se stie ca orice persoana indiferent de boala ce o are, nu i tratat ca atare, e lasat de izbeliste sa moara cu zile! Voi urmariti ,sa umflati nr mortilor ,bolnavilor cu Covid. Deci ,aveti cistiguri grase pe urma lui Covidutu! Nu sintem chiar prosti sa nu vedem ce se intimpla, la naiba cu Oms, la naiba cu voi care executati ordinele! Va veni ziua ,cind aveti platii pt suferinta poporului. Domnule ARAFAT, a ti avut stima si sustinerea poporului ,dar acum ne demonstrati ca faceti parte din aceiasi claca de mizerabili politicieni!
ALEX ENACHIUC
21 Mai 2020

Punetiv voi copii si familiile satanistilor si va scanat si luati vaccinuri daca voi faceti si aduceți virus si speriați lume sa va faceti buzunarele pline
BABUIN2
24 Mai 2020

dispari arafate cat mai poti. ne-ai inselat increderea
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.