SOCIAL

AMENZI usturătoare pentru cei care aruncă GUNOAIE pe jos


AMENZI usturătoare pentru cei care aruncă GUNOAIE pe jos

E.Ş. | 2019-09-03 17:30

Cei care participă în public la concerte, festivaluri dar și la demonstrații vor risca amenzi usturătoare dacă aruncă gunoaie pe jos și nu în locuri special amenajate. Un proiect de modificare a Legii picnicului a fost pus în dezbatere de Ministerul Mediului.

Potrivit actului normativ, cei care participă la diverse evenimente publice vor fi obligați să arunce deșeurile numai în locurile special amenajate de către organizatorii evenimentului și, dacă este posibil, să arunce gunoiul în containerele ce corespund categoriei din care face parte acesta (plastic, metal, hârtie etc), scrie avocatnet.ro.

Dacă nu vor respecta aceste reguli și vor arunca gunoaie sau mucuri de țigări pe jos, în zona de desfășurare a evenimentului sau în împrejurimi, vor risca amenzi între 500 și 3.000 de lei.

Proiectul prevede și obligații pentru organizatorii de evenimente. Vor trebui să se asigure că se vor folosi ambalaje refolosibile sau biodegradabile, cele de plastic de unică folosință fiind interzise.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.