SOCIAL

Alte trei decese ale unor persoane infectate cu coronavirus, înregistrate în România


Alte trei decese ale unor persoane infectate cu coronavirus, înregistrate în România

Z.P. | 2020-03-31 11:13

Încă trei persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit, numărul celor care au decedat, ajungând la 68, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Ultimele trei persoane care au murit sunt o femeie de 73 de ani din judeţul Suceava, un bărbat de 69 de ani din judeţul Iaşi şi o femeie de 81 de ani din Mehedinţi.

Femeii de 73 de ani din judeţul Suceava i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în data de 26 martie, probe care au fost testate la Institutul Naţional "Cantacuzino". Femeia a fost confirmată pe 28 martie şi a murit pe 29 martie, ancheta epidemiologică fiind în curs.

Bărbatul de 69 de ani din judeţul Iaşi a fost testat cu rezultat pozitiv pe 28 martie. S-a internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Iaşi în data de 29 martie. Decesul a avut loc pe 30 martie. Bărbatul avea hipertensiune arterială.

Femeia 81 de ani din judeţul Mehedinţi era internată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Craiova. Acesteia i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în data de 28 martie care au fost testate la Institutul "Cantacuzino". A fost confirmată infecţia pe 29 martie şi a murit pe 30 martie. Avea ca antecedente patologice: hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică cronică, obezitate gradul III. Ancheta epidemiologică este în cursParerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.