SăNăTATE

Rareș Bogdan anunță dezastrul pentru PSD. Se va lăsa cu cătușe: PSD-iștii și-au căutat-o cu lumânarea


Rareș Bogdan anunță dezastrul pentru PSD. Se va lăsa cu cătușe: PSD-iștii și-au căutat-o cu lumânarea

Z.P. | 2019-11-07 11:15

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că în Guvern s-a găsit un dezastru din punct de vedere financiar, iar liberalii vor cerceta să afle unde s-au dus banii. Rareș Bogdan consideră că cei de la PSD ”și-au căutat-o cu lumânarea” și toți vor plăti.

”Sănătatea, fără bani!! E mai mult decât cumplit! Unde sunt banii?? Ați spus mereu că Sănătatea are cel mai mare buget alocat vreodată! Ce ați făcut cu banii? În România nu se face screening pentru cancer, dispar medicamente de pe piață ca efect al politicilor dezastruoase marca PSD, ați abandonat investițiile, bolnavii sunt umiliți.

PSD a devalizat visteria, a devalizat și fondul de rezervă aflat la dispoziția premierului. Ce merită omenii ăștia? Și-au căutat-o cu lumânarea! Știți vorba aia: cere și ți se va da!”, scrie Rareș Bogdan.

Premierul Ludovic Orban a anunțat astăzi că Sănătatea nu mai are bani, nici pentru salarii și nici pentru continuarea programelor din domeniu.

Șeful executivului vrea o evaluare a necesităților, la rectificare, întrucât banii nu sunt suficienți pentru a încheia anul, în domeniul sanitar.

„Evident rezultatul la rectificare va fi o evaluare a necesităților care vor fi identificate de domnul ministru împreună cu echipa. Încă nu vă putem spune care este cifra (la rectificare – n.r.). Cert este că nu sunt bani suficienți pentru a încheia anul nici pentru programe de sănătate, nici în ceea ce privește bugetul Casei”, a spus Ludovic Orban.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.