SăNăTATE

Pentru cei care cred că sunt nemuritori: RADIOGRAFIILE publicate de un medic spaniol


Pentru cei care cred că sunt nemuritori: RADIOGRAFIILE publicate de un medic spaniol

Eliza Popa | 2020-03-27 00:41

Cum se pot degrada plămânii în trei zile de infecție cu COVID-19? Iată, un medic din Spania a publicat radiografii în acest sens. Mai precis, medicul pneumolog a postat pe Twitter cele două radiografii (foto).

Radiografiile arată exact cum s-au degradat, în numai trei zile, plămânii unui tânăr de 28 de ani care a făcut o formă gravă de Covid-19.

„Pentru cei care cred că sunt nemuritori și continuă să iasă în parc fără să acorde atenție ordinului de a rămâne acasă, acestea sunt radiografiile unui băiat de 28 de ani intubat la Terapie Intensivă în spitalul meu, pentru #coronavirus. Indiciu: plămânii sunt negri, albul este pneumonie”, a scris medicul pe Twitter. Prima fotografie este în a 12-a zi de boală a tânărului, a doua îi înfățișează plămânii în a 15-a zi de boală, potrivit digi24.ro.

Situația în Spania în privința cazurilor de Covid-19 riscă să se degradeze și mai mult și să se apropie de recordurile nedorite ale Italiei. Spania, cu o populație de circa 46 de miloane de locuitori (mai mică decât a Italiei, care are 60 de milioane de locuitori), a depășit deja China la numărul de decese cauzate de coronavirus, în numai trei săptămâni.Parerea ta...

ISTORIC
27 Mar 2020

Adio turism si distracti . Stinta distruge omenirea . Sa vedem dupa asta ce boala mai inventeaza fabricile de medicamente .?
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.