SăNăTATE

Ministrul Sănătății PROMITE: În șapte ani vom avea spitalele regionale


Ministrul Sănătății PROMITE: În șapte ani vom avea spitalele regionale

E.Ş. | 2019-09-05 16:07

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a spus joi, la Mioveni, că în şapte ani vom avea spitalele regionale. Până acum au fost terminate trei studii de fezabilitate, iar la Iaşi a început şi procedura de licitaţie.

Sorina Pintea a fost întrebată al Mioveni despre spitalele regionale şi a spus că povestea lor a început în octombrie 2017, când primul teren a fost transmis Ministerului Sănătăţii.

„Suntem în 2019, avem trei studii de fezabilitate finalizate şi proiectanţii şi constructorii pot să vă spună ce înseamnă să faci un studiu de fezabilitate pentru o clădire de 150.000 de metri pătraţi cu logistica aferentă. (...) Noi am finalizat studiile de fezabilitate, sunt depuse şi se pregătesc cererile de finanţare pentru Bruxelles. La Iaşi am început şi procedura de licitaţie în paralel. Deci eu cred că în şapte ani vom avea şi spitalele regionale, exact aşa cum am promis. Am înaintat foarte mult pentru că povestea lor a început în 2017”.Parerea ta...

JUDECATA îNTâRZIATA
05 Sep 2019

OOo ho ! Draga Sorina Pintea "TU" nu mai apuci nici sfârșitul acestei guvernări PSD-iste. Privește către lunile anului Noiembrie si Decembrie din temelii se va dezintegra PSD-ul.
ILIE IONEL
05 Sep 2019

E bine ca avem catedrale si biserici fara numar!!!!!! ce nevoie mai avem de spitale?????!!!!! Spitalele pe care le avem sunt din anii 1900 -1980 si arata mai rau decat niste grajduri de animale. Popi si tarcovnici fara numar, bolizi de juma de milion de ieuro la fiecare popa, catedrale, 19 mii de biserici , patriarh fost securist platit cu 3 miliarde de lei vechi pe an, etc....
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.