SăNăTATE

Managerul Spitalului din Deva, SUSPENDAT. Prefect Hunedoara: "Situația a fost tratată superficial,e HAOS total"


Managerul Spitalului din Deva, SUSPENDAT. Prefect Hunedoara: "Situația a fost tratată superficial,e HAOS total"

Z.P. | 2020-03-30 10:48

Vasilică Poteca, prefectul județul Hunedoara, l-a suspendat din funcție pe managerul Spitalului Județean Deva, pe motiv că instituția a fost lăsată să ajungă într-un „haos total”.

„La ora 10 a fost suspendat. Am sunat de dimineață, dar nu am avut cu cine să vorbesc! Nu avem numărul de telefon (al managerului n.r.) E o situație complicată, un haos total. A fost tratat superficial, cu direcție politică.

Nu este niciun manager cu concurs, nimeni nu l-a schimbat! Managerul trebuia schimbat încă din decembrie anul trecut. Am ajuns la fundul sacului. Iau această măsură indiferent de ceea ce mi se spune. Să ni se asigure sănătatea, nu să se joace de-a managerul”, a spus Vasilică Poteca , prefectul județului Hundoara, la Digi24.

Managerul demis a afirmat că numărul pacienților infectati este 13, neștiindu-se însă și câți medici au luat virusul.

„În momentul de față, pacienții infectați sunt 13, 10 pe boli infecțioase, 3 pe terapie intensivă. Numărul de cadre medicale nu îl știm încă. Nu se știe de unde a plecat infectarea în spital. Inițial, medicul epidemiolog mi-a spus că e o transmitere comunitară”, a spus managerul demis, Daniela Roșca.

Spitalul Județean Deva intră în carantină 14 zile, timp în care NU va intra nicio persoană în spital și NU va părăsi incita nimeni, nici medicii, nici pacienții.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.