SăNăTATE

Iași. Mai multe cadre medicale de la Spitalul Sfântul Spiridon, în izolare


Iași. Mai multe cadre medicale de la Spitalul Sfântul Spiridon, în izolare

Z.P. | 2020-03-24 13:00

16 cadre medicale de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi au intrat în izolare, după ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus, potrivit News.ro

Pacientul a fost adus săptămâna trecută de la Spitalul Judeţean Suceava la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, find internat la Institutul de Gastroenterologie.

El a fost confirmat în noaptea de luni spre marţi cu coronavirus, fiind transferat la spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Medicii şi asistentele din cadrul Institutului de Gastroenterologie au fost testaţi, dar până la primirea rezultatelor au intrat în izolare.

“Pacientul fusese transferat de la secţia de profil a Spitalului de Urgenţe Suceava. S-a decis testarea lui, iar rezultatul a fost pozitiv. A fost transferat la Spitalul de Boli Infecţioase. În institut s-a făcut testarea colegului de salon, care a ieşit negativ. Personalul medical este testat începând din această dimineaţă (marţi dimineaţă – n.r.) urmând sa intre în autoizolare. Este vorba de 16 medici şi asistenţi medicali", a declarat medicul Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

 Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.0.0635