SăNăTATE

Care sunt cele patru JUDEŢE care nu au înregistrat nici un DECES din cauza noului coronavirus


Care sunt cele patru JUDEŢE care nu au înregistrat nici un DECES din cauza noului coronavirus

Z.P. | 2020-05-17 15:03

În 11 județe din România au fost înregistrate sub 100 de cazuri confirmate de Covid-19, iar 4 judeţe “se pot lăuda” că nu a fost nici un deces din cauza virusului nou, notează Mediafax.

Potrivit buletinului emis duminică de Grupul de Comunicare Strategică (GCS), enumerăm cele 11 județe unde s-au înregistrat sub 100 de îmbolnăviri: Brăila - 20 de cazuri, Călărași – 73 de cazuri, Gorj – 90 de cazuri, Harghita – 63 de cazuri, Maramureș – 81 de cazuri, Mehedinți – 92 de cazuri, Olt – 53 de cazuri, Prahova – 79 de cazuri, Satu Mare – 57 de cazuri, Sălaj – 75 de cazuri, Vâlcea – 27 de cazuri.

Potrivit GCS, cele 1.097 de decese de pe teritoriul României, din cauza COVIUD-19 au fost în județele Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov.

Astfel, în județele Brăila, Buzău, Harghita și Tulcea nu s-a înregistrat niciun deces.

Brăila este județul cu cele mai puține cazuri de coronavirus – 20. În Buzău sunt 105 persoane infectate, în Harghita 63, iar în Tulcea sunt 108.

 Parerea ta...

CONSTANTIN
17 Mai 2020

Dumnezeu medicii ,cetatenii si politia/jandarmi si armat au ocrotit Braila!!Si asa ar fi bine sa ramana!!!!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.