SăNăTATE

ALERTĂ. Al doilea DECES al unui pacient cu coronavirus, în România. Numărul persoanelor infectate a urcat la 433


ALERTĂ. Al doilea DECES al unui pacient cu coronavirus, în România. Numărul persoanelor infectate a urcat la 433

Z.P. | 2020-03-22 13:09

Al doilea deces al unui pacient cu coronavirus în România a fost anunțat duminică de autorități, iar 433 de persoane sunt infectate. După decesul bărbatului care era internat la Craiova, a mai murit un pacient care a fost confirmat sâmbătă cu coronavirus la Spitalul Universitar, a fost transferat la „Victor Babeș”, avea 74 de ani și o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.

„Astăzi, 22 martie, au fost înregistrate primele 2 decese pe teritoriul României ale unor pacienţi infectaţi cu noul tip de coronavirus. Este vorba despre pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova, pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer).

Al doilea pacient, în vârstă de 74 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.

Până în acest moment, pe teritoriul României, au fost confirmate 433 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 433 de persoane confirmate pozitiv, 64 au fost declarate vindecate și externate (47 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța și 1 la Iași)”, se arată în buletinul zilnic difuzat de Grupul de Comunicare Strategică.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.0.0735