POLITICă

Viorica Dăncilă se LAUDĂ după votul din Parlament: ”Demonstrează că PSD are MAJORITATE”


Viorica Dăncilă se LAUDĂ după votul din Parlament: ”Demonstrează că PSD are MAJORITATE”

E.Ş. | 2019-09-10 19:50

Viorica Dăncilă a prins puteri după voturile parlamentarilor de marți. Premierul a scris pe Facebook că votul privind alegerea lui Teodor Meleșcanu în funcția de președinte al Senatului demonstrează că PSD are majoritate în Parlament.

”Felicitări domnului Teodor Meleșcanu pentru alegerea în funcția de președinte al Senatului României! Votul de astăzi certifică faptul că PSD are în continuare majoritate în Parlament și că, așa cum am spus și aseară, avem curajul și încrederea să venim la vot cu un nou guvern”, a scris Dăncilă pe Facebook.

”Am ales să îl sprijinim pe domnul Meleșcanu pentru a ne reconfirma buna-credință și asumarea programului de guvernare cu care am pornit în 2016, precum și respectul față de cei care au preferat să nu fugă de responsabilități. Ieșirea de la guvernare a fost luată de un grup restrâns din ALDE, iar votul de astăzi – precum și dorința domnului Meleșcanu și a altor colegi de menținere a acestei guvernări – confirmă faptul că sunt mulți oameni responsabili în acest partid care respectă angajamentul pe care ni l-am luat, împreună, în fața oamenilor. În ciuda tuturor speculațiilor și a atacurilor candidaților de profesie, noi continuăm pe drumul pe care am pornit, cel al respectului față de români și al împlinirii promisiunilor făcute”, a mai precizat șefa PSD.

Senatorul ALDE Teodor Meleşcanu a fost ales, marţi, în plen, în cel de-al doilea tur de scrutin, preşedintele Senatului, cu 73 voturi „pentru”, Alina Gorghiu (PNL) obţinând 59 de voturi.Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Sep 2019

totul e relativ....psd are mai multi senatori decat PNL dar daca e vorba de majoritate asta ramane de vazut cand o sa va pice guvernul
GUNOI PSD
10 Sep 2019

Idei proaste ale candidaților despre cum să-ți cheltui banii si sa-l alungi pe copil peste hotar ?
FANTOMELE
11 Sep 2019

Hydra din PSD se lauda dar sa vedem cum se va lauda când Hydra va fi ucisa chiar de puterea lui Johannis
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.