POLITICă

Viorica Dăncilă REVINE. Va candida din nou la Congresul PSD


Viorica Dăncilă REVINE. Va candida din nou la Congresul PSD

E.Ş. | 2019-12-02 20:19

Viorica Dăncilă a avut, luni, o primă ieşire publică după ce a fost mazilită de ceilalţi pesedisti în CEX-ul partidului. Ea a anunţat la România TV că vrea să candideze la Congresul PSD din februarie.

”Voi rămâne alături de PSD, voi rămâne alături de echipă, am preluat interimar OFSD, voi fi foarte implicată în programul PSD şi voi fi alături de noua conducere”, a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă va candida pentru şefia PSD, Dăncilă a negat: „Nu, nu voi mai candida. Am de gând să candidez în schimb la şefia organizaţiei de femei a PSD”.

Fostul premier a criticat apoi măsurile guvernamentale ale PNL.

”PNL schimbă oamenii, e politica lor. Au adus numai îngrijorări, am văzut un guvern care numai se împrumută. A împrumutat peste 8 miliarde, dublu faţă de cum ne împrumutăm noi, la dobânzi care au depăşit 12 puncte procentuale baza de împrumut.

E un guvern care îngroapă România în datorii. Trebuie să se mai împrumute încă 18 miliarde de lei pentru a acoperi deficitul de 4,5%. Declaraţiile iresponsabile ale ministrului de Finanţe au făcut ca leul să se prăbuşească, iar BNR să piardă peste un miliard de euro.”


Galerie media:Parerea ta...

ELEGANTA
02 Dec 2019

Atunci când oamenii au abilități tehnice, au acces la Internet și înțeleg modul în care funcționează infrastructura de rețea și serverele, poate fi tentant să punem aceste cunoștințe într-un efect asupra lumii POLITICE. (Dna Dancila chiar te rugam sa te apuci iar de croșetat șosete)
HAHALERE
03 Dec 2019

Asta naste pe gura . Lucrator ci guts , tosta viata
WERNNER
03 Dec 2019

sa mori tu veorica?
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.