POLITICă

Viorica Dăncilă a RĂBUFNIT împotriva opoziției și a lui Iohannis: ”O adunatură de interese, oportunism și ipocrizie!”


Viorica Dăncilă a RĂBUFNIT împotriva opoziției și a lui Iohannis: ”O adunatură de interese, oportunism și ipocrizie!”

E.Ş. | 2019-10-02 20:17

Într-o declarație de presă de la sediul PSD, Viorica Dăncilă a lansat atacuri pe bandă rulantă împotriva opoziției, dar și împotriva președintelui Iohannis. Premierul a subliniat că Opoziția are niște încercări jenante în ceea ce privește organizarea votului moțiunii de cenzură.

„După ce s-au chinuit luni de zile să se pună de acord pe textul ei, acum fac tot ce e posibil să amâne votul. Noi le-am oferit ocazia de a supune moțiunea la vot cât mai repede, pentru că această stare de incertitudine are efecte la nivelul întregii societăți. Am avut surpriza de a constata că Opoziția fuge de propria moțiune”.

"Este ingrijoratoare atitudinea cu care trateaza acest ct, de oameni politici amatori. Sa e uite in ochii votantilor si sa le spuna ca in weekend nu misca niciun deget pentru soarta tarii. V-ati aratat ipocrizia si comoditatea, ca sunteti neseriosi si comozi", a mai spus Dancila.

"Oricat incercati sa taraganati votul, motiunea nu va trece! Ramaneti aceeasti adunatura de interese, oportunism si ipocrizie care nu vrea sa guverneze aceasta tara", a adaugat Dancila.


Galerie media:Parerea ta...

ÎNCEPUTUL SFâRșITULUI AL GU
02 Oct 2019

Democrația este din ce în ce mai sub presiune. Poporul așteaptă. Învingător Johannis.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.