POLITICă

Victor Ponta, scenariu PESIMIST: ”Nu are cum să reziste sistemul”


Victor Ponta, scenariu PESIMIST: ”Nu are cum să reziste sistemul”

E.Ş. | 2020-03-31 00:17

Victor Ponta a declarat la România TV faptul că românii ar trebui să se pregătească de ce este mai rău, mai exact de scenariul 5 sau chiar 6, deoarece nu vor fi doar 2.000 de cazuri confirmate în România.

”Eu în primul rând, bazându-mă pe ce au spus specialiștii, datele precizate de la Guvern nu sunt cele reale. Cu siguranța sunt zeci, mii de persoane care au virusul. Astăzi am aflat despre catastrofa de la Suceava că au încercat să acopere o săptămână mizeria și nu se raportează corect la numărul de decese” a declarat fostul premier la RomaniaTV.

”Pregătiți-vă de scenariul 5, 6. Nu am făcut la început ce trebuia să facem. Vreau să fie foarte clar ce gândesc, fiind români trebuie să îi primim în țară, dar soluția este următoare. Ai intrat în România, e o echipă de medici care te așteapt, faci un test, râmân la granița până primesc rezultatul. Cei bolnavi se duc la spital, cei asimptomatici stau singuri, iar cei care nu au virusul se duc acasă, Noi în fiecare zi îmbolnăvim personalul medical.

Avem 1.400 de paturi la ATI care au tot ce le trebuie, azi am aflat că sunt de fapt 700. Suntem la începetul crizei. Nu are cum să reziste sistemul, dar putem să facem ceva, să nu mai aducem virusul și să îl răspândim comunitar” consideră Victor Ponta.Parerea ta...

FANE GLONTZ
31 Mar 2020

LICHEAUA POLITICA PUIE MONTA ARE IDEI SALVATOARE . LA " COLECTIV " NU LE AVEA , A ALES SA DEMISIONEZE , DECI A RECUNOSCUT CA E PROST .
CAPUSE
31 Mar 2020

Comenteaza tigano curvoyo de Damaroia . . Cind era sa il aresteze a fugit la Turci
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.