POLITICă

Victor Ponta, lăsat în offside înainte de moțiune: Doi deputați Pro România pleacă la PSD


Victor Ponta, lăsat în offside înainte de moțiune: Doi deputați Pro România pleacă la PSD

Z.P. | 2019-10-09 10:41

Victor Ponta a transferat în ultima perioadă mulți social-democrați, dar iată că mutări importante se petrec și „pe contrasens”.

Astfel, Pro România primește o lovitură dură înainte de alegeri, doi deputați ai formațiunii anunțând că vor trece la social-democrați și că nu vor vota moțiunea de cenzură.

Lovitura este cu atât mai dură cu cât cei doi plecaseră tocmai de la PSD, în urmă cu o săptămână. pentru a se înscrie în partidul condus de Victor Ponta.

Fostul lider al PSD Cluj, deputatul Horia Nasra și colegul său, deputatul Cornel Itu,  plecaseră la Pro România, după ce Nasra fusese schimbat din fruntea organizației.

”Stimați clujeni, dragi colegi,

Astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj.

Partidul în care am crescut și în care mi-am petrecut tinerețea are nevoie de mine și este de datoria mea să fiu alături de colegii și prietenii mei.

Nu am semnat textul moțiunii și nu o voi vota, la fel și colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem și vom fi oameni de stânga și nu putem vota această elucubrație liberală!

Nu pot gira venirea la putere a liberalilor care își propun tăieri salariale, disponibilizări în masă în sectorul bugetar și înghețarea proiectelor de dezvoltare ale comunităților locale, finanțate prin PNDL sau FDI.

Cât privește moțiunea, nu calculul bilelor mă interesează, ci faptul că astăzi PSD are nevoie de toți parlamentarii săi, de toți cei care în 2016 au fost aleși de cetățeni sub sigla PSD!

Nefericita eroare, nominalizarea noii conduceri a PSD Cluj, poate fi îndreptată. Sunt convins că există sute de social-democrați cu vechime în organizație care pot reprezenta cu onoare clujenii și capitala Transilvaniei, nu un individ care jignește clujenii, românii, înjură jurnaliștii și amenință colegii și aleșii locali.

Sper ca în viitor cele două partide de stânga, PSD și Pro România să gândească un proiect politic comun, pentru că ambele formațiuni împărtășesc valori social-democrate.

Joi voi fi alături de colegii mei, deputații din Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat și îmi voi relua activitatea politică în Cluj având în vedere campania electorală.”, scrie Horia Nasra.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.