POLITICă

Victor Ponta: Asta este soluția pentru pandemie? Să ne cânte MAI imnul?


Victor Ponta: Asta este soluția pentru pandemie? Să ne cânte MAI imnul?

Z.P. | 2020-03-28 21:00

Fostul premier Victor Ponta critică, într-un mesaj pe Facebook, ordinul dat sâmbătă de ministrul Internelor, Marcel Vela, care prevede difuzarea imnului național, din mașinile Poliției Române, Poliției de Frontieră și Janadarmeriei Române, în zilele de sâmbătă și duminică, la ora 17 și 21, pe toată perioada stării de urgență.

“Aceata este solutia Ministrului de Interne pentru Pandemie??? Sa ne cante masinile MAI imnul? Urmeaza slujbe stradale ? Dvs ce opinie aveti?

In timp ce ascultam imnul la masinile MAI azi doar prin Vama Nadlac au intrat in tara peste 3.000 de persoane venite din Italia si Spania Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
28 Mar 2020

si dupa ce va canta imnul vine cine stie ce curva care are firma de servicii funerare si va cere banii de inmormantare de 5 ori pretul...........ca ati ajuns acasa si dupa ce va canta prohodul trebuie sa platiti deranjul.Daca sunteti tampiti si votati mafioti la ce dracu va asteptati? Exact asa a spus si Kovesi-ba baieti nu mai votati asemenea dihanii corupte ca sa fie nevoie de DNA si tot felul de razboaie cu mafia asta imputita adusa de Iliescu in 1989
IN PAS DE DEFILARE
29 Mar 2020

Ce univers sărac are romanul. Deșteaptă-te romane un imn care nu se potrivește României si care nu la trezit niciodată pe bietul roman sărac și lipsit de ai sa-i dinți in gura. Hipnotizarea romanului va fi dura și al naibii de dureroasa.
BABA OARBA
29 Mar 2020

Adolescenții care vor muri de coronavirus vor refuza îngrijiri medicale, deoarece nu aveau și nu au asigurare la imnul național. Cum te poate salva imnul național ?
ISTORIC
29 Mar 2020

Ss vezi tilharii si furturi . Au venit rudiilii lui iliescovici acasa . Sa ii opreasca la granita im carantina
CUCUDURU
29 Mar 2020

Adevarat...trebuie sa fie prohodul tau politic.
FANE GLONTZ
29 Mar 2020

CIND TARA ARDE , JIGODIEI POLITICE PUIE MONTA II ARDE DE MISTO . MAI BINE AR DONA CEVA BANI UNUI SPITAL , CA ARE DE UNDE . LA FEL OPARITA AIA DE DACIANA , CIT SI BANDITUL CU SUTANA ILIE SIRBU .
OVIDIU
31 Mar 2020

Si pe Titanic a cantat orchestra pana la scufundare. La noi barca politica ia apa pe la toate imbinarile. O sa vina si ele alegerile cu multe surprize.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.