POLITICă

Victor Ponta aruncă BOMBA serii: ”La o oră după moțiune, fac o OFERTĂ publică PSD-ului!”


Victor Ponta aruncă BOMBA serii: ”La o oră după moțiune, fac o OFERTĂ publică PSD-ului!”

E.Ş. | 2019-10-02 23:33

Convins că moțiunea de cenzură va trece, după semnalele încurajatoare din Parlament de miercuri, liderul Pro România, Victor Ponta a făcut un anunț surprinzător: o ofertă pentru PSD de susținere a lui Mircea Diaconu.

”Dupa votul de azi, inteleg ca motiunea va trece, insa o sa numaram voturile joi si vom discuta mai mult.

In formula de conducere actuala, normal, guvernul este istorie, a pierdut alegerile, nu isi duce candidatul in turul 2, pica la motiune, trebuie sa fie inlocuita conducerea. Daca duci partidul gresit iti asumi esecul si lasi pe altii mai buni” a declarat Victor Ponta la RomaniaTV.

Liderul ProRomânia a făcut și un anunț surprinzător pentru întreaga scenă politică românească: o alianță cu PSD pentru alegerile prezidențiale.

”La o ora dupa motiune voi face o oferta publica celor de la PSD sa sustinem pe Mircea Diaconu , Dancila nu e competitor puternic si sa incercam sa refacem o guvernare de stanga care sa repare totusi si sa faca ce nu s-a facut in acesti 3 ani in care puterea a fost folosita la altceva.

Iohannis este in ecuatia in care poate sa aiba in fata un document semnat de 250 de parlamentari, noi suntem 50, psd are 200, majoritate exista. Trebuie sa fie minte si dorinta de a face ceva pana la alegeri, apoi cetatenii vor decide cine formeaza guvernul” a precizat Ponta.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.