POLITICă

Victor Ponta anunţă racolări din PSD: Avem o listă, ca în Game of Thrones


Victor Ponta anunţă racolări din PSD: Avem o listă, ca în Game of Thrones

Z.P. | 2019-06-10 12:27

Președintele Pro România, Victor Ponta, a spus duminică că pregătește noi racolări din PSD.

Pro Romania și-a fixat ca obiectiv pe termen scurt atragerea de 4 noi parlamentari. Victor Ponta a menționat că are și o listă neagră.

"Avem o listă, ca în Game of Thrones, cu cei pe care nu îi vom primi, avem o înţelegere între noi, nu îi vom accepta pe unii", a zis el.

Ponta a mai spus că speră să ajungă la 28 de parlamentari şi să devină al treilea grup în Legislativ, ca mărime.

Opoziţia depune marţi moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

Parlamentarii Pro România vor vota moţiunea de cenzură anunţată de opoziţie, dar nu o semnează, a declarat duminică preşedintele formaţiunii, Victor Ponta.

"Vom vota, toţi parlamentarii Pro România, la vedere, ca să nu fie discuţii, moţiunea de cenzură în această sesiune, dar nu semnăm niciun fel de text al PNL, al USR, al altui partid, treaba lor ce vor să scrie în moţiune. Noi avem motivele noastre pentru care dorim şi votăm schimbarea Guvernului. Nu avem numărul necesar de semnături ca să facem şi noi o moţiune, am fi vrut să facem noi moţiunea, dar, probabil, că ceilalţi ziceau: nu domne', că nu o votăm pe cea a Pro România. Deci lucrurile să fie foarte clare - 23 de deputaţi şi un senator Pro România vor vota moţiunea de cenzură", a spus Victor Ponta.

Liderul Pro România a precizat că, dacă moţiunea de cenzură trece, propunerea partidului pentru funcţia de premier este Sorin Cîmpeanu.

Ponta a mai declarat că Pro România devine de marţi oficial membru cu drepturi depline al Partidului Democrat European, "un partid un pic mai mic, dar care are convingeri proeuropene - social-democrate şi liberale".Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.