POLITICă

Guvernul Dăncilă a CĂZUT după moțiunea de cenzură


Guvernul Dăncilă a CĂZUT după moțiunea de cenzură

E.Ş. | 2019-10-10 14:35

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă a fost adoptată cu 238 de voturi ”pentru” și 4 ”împotrivă” din 399 prezenți. 3 voturi au fost anulate. Astfel, Guvernul Viorica Dăncilă și-a pierdut încredere și a fost suspendat.

”Coșmarul trăit de România a încetat. Se încheie o perioadă de distrugere, de ură, începe o perioadă de construcție, de modernizare, o perioadă în care fiecare cetățean va avea parte de șansa de a reuși în viață. Mâine la 9 am convocat Biroul Politic al partidului, pentru a ne pregăti de consultări la Cotroceni. Salut și îi respect pe toți parlamentarii care au votat în favoarea moțiunii de cenzură, există o speranță” a declarat Ludovic Orban, victorios după anunțarea votului.Parerea ta...

LA PAS CU DL.JOHANNIS
10 Oct 2019

Un pas mic pentru roman Un salt mare pentru ROMANIA ! Foarte bine. Era de așteptat ca derbedei sa nu mai facă politica în miez de noapte. Întrebare pentru ziarul PUTEREA va mai putea fi de acum încolo? Si cit timp mai va cenzura si lovi cu câte un spam definitiv încât sa-l blocheze pe cititorul roman ?
ROMANES
10 Oct 2019

Sa predea situatia financiara a bugetului si sa radpunda cu tiganu de catifea Teodorici barbugiu
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.