POLITICă

ULTIMA ORĂ: Cererea lui Liviu Dragnea împotriva conducerii PSD a fost RESPINSĂ


ULTIMA ORĂ: Cererea lui Liviu Dragnea împotriva conducerii PSD a fost RESPINSĂ

Z.P. | 2019-08-09 16:26

Tribunalul București a respins vineri solicitarea lui Liviu Dragnea de a respinge alegerile din Congres. Solutia poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti. Instanța a admis modificările făcute statutului, astfel că Viorica Dăncilă este acum președinte PSD cu acte în regulă.

Sesizarea depusă în instanță de Liviu Dragnea, document consultat de STIRIPESURSE.RO, cerea respingerea cererii de inscriere in Registrul partidelor politic de la Tribunalul Bucuresti a rezultatului alegerii ca presedinte al PSD a Viorica Dancila 'pe motiv de ilegalitate si nestatuaritate a alegerii, datorita faptului ca alegerea sa ca Presedinte al PSD s-a facut de catre delegatii la Congresul PSD din 29 iunie in baza modificarilor de Statut votat tot in acel congres dar neinscrie la Tribunalul Bucuresti'.

De asemenea, în solicitare apare și o cerere similară în cazul lui Mihai Fifor.

Vezi mai jos solicitatea lui Liviu Dragnea:

Conform mainnews.ro, fostul lider PSD spune că instanţa a decis că activitatea celor două a cauzat pierderi DGASPC, iar acest fapt duce la concluzia că „fie organizaţia de partid PSD Teleorman trebuie dizolvată şi dizolvarea constituie modificare de statut şi trebuie comunicată Tribunalului Bucureşti (..), fie , în situaţia în care partidul PSD central nu a procedat în maniera acesta, şi în data de 29 iulie 2019 au participat inclusiv reprezentanţi din cadrul organizaţiei de partd PSD Teleorman la votarea modificărilor la statut, suntem în ipoteza juridică în care conduita PSD Central echivaleaza cu însuşirea actului ilegal comis de organizaţia PSD Teleorman in intervalul 7.07.2006- 18.12.2012, ceea ce duce chiar la dizolvarea partidului politic PSD însuşi”.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.