POLITICă

Traian Băsescu anunță: ”Mi-am făcut un test de coronavirus”


Traian Băsescu anunță: ”Mi-am făcut un test de coronavirus”

E.Ş. | 2020-03-31 23:42

Fostul președinte, Traian Băsescu a anunțat, marți seara, la RomaniaTV, că și-a făcut un test rapid de coronavirus și a ieșit negativ.

”Mi-am făcut un test, cu o prostie din aia chinezească. Mi-a dat unul, care avea 3 teste. Unul și l-a făcut lui, unul mi l-a dat mie, iar pe unul l-a dus la un director de spital, ca să îl arate. Desigur, a ieșit negativ, dar pe mine m-a liniștit. M-a înțepat în deget. A durat 3 minute. Are 75% șansa de succes. Ar trebui făcut la medici.”, a declarat Traian Băsescu la RTV.

Europarlamentul a criticat, în același context, decizia de deschidere a unui dosar penal în ceea ce privește situația de criză de la Suceava:

”O prostie în stil românesc. Când arde pielea pe om, ei se ocupă cu asta. Sigur, trebuie făcute, dar discret, să își vadă de treaba lor. Nu e momentul ca procurorii să iasă, să arate că ei sunt eroii momentului. Ei nu vor întoarce pe nimeni din mormânt, în schimb, vor putea băga. Să stea Dumnezeului deoparte! E moment de criză majoră.”, a spus Băsescu.Parerea ta...

NICU
02 Apr 2020

Esti jalnic cetatene Basescu !!! Adica o data cu aceasta nenorocire trebuiesc sterse toate hotiile colaboratorilor dumitale,nu? La fel si ale preacinstitei Elena Udrea ,asociata dumitale in minciuni si hotii...nu vreau sa te mai aud si nici sa te mai vad !
VIOREL
02 Apr 2020

La cap te ai testat?
CUCUDURU
02 Apr 2020

Si a iesit ....alcohoolic!!!!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.