POLITICă

Trădare în PSD: Un lider al partidului a votat pentru căderea guvernului Dăncilă


Trădare în PSD: Un lider al partidului a votat pentru căderea guvernului Dăncilă

Z.P. | 2019-10-10 13:42

Situația este extrem de tensionată în Parlament! Atât cei de la PSD, cât și cei din opoziție susțin că au câștigat la votul pentru moțiunea de cenzură.

Liberalii susțin că vor avea 10 voturi pentru, în timp ce social-democrații arată că nu se va îndeplini numărul necesar de voturi.

Opozitia a mai primit joi un vot pentru demiterea Guvernului: liderul tineretului PSD, Gabriel Petrea, a votat la vedere pentru motiunea de cenzura. Este al doilea vot in plus fata de lista celor 237 de semnatari, celalalt venind de la minoritati. Pe de alta parte, lipsesc doi semnatari.

Deputatul ex-PSD Mihăiță Găină, finul lui Petre Daea, ministrul PSD al Agriculturii si despre care fostul sau sef judetean spunea ca i-a zis ca nu o sa voteze motiunea de cenzura, nu doar ca a votat joi in plen dar a si aratat bilele: pentru demiterea Guvernului.

De asemenea, Firczak Iulius Marian, Longher Victoria si Varujan Pambuccian, deputati de la minoritati care nu au semnat textul motiunii, au votat dar nu au aratat bilele.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.