POLITICă

Tăriceanu, MESAJ pentru femeile din ALDE: "Am răsturnat căruța cu proști"


Tăriceanu, MESAJ pentru femeile din ALDE: "Am răsturnat căruța cu proști"

Z.P. | 2019-10-12 18:21

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat sambata la Păltiniș, într-o conferință de presă susținută la organizația de femei a ALDE, că fostul vicepremier Grațiela Gavrilescu a rămas „cu buza umflată” dupa picarea Guvernului și că ALDE a reusit să răstoarne „căruța cu proști”.

„A fost o tornadă, o situația cu totul și cu totul atipică pentru ce se întâmplă în politică. Sigur în politică sunt adversități, sunt adversarii mei, nu dușmanii mei. Deci adversarii noștri de la PSD au declașat un cataclism la adresa ALDE, încercând să mituiască în fel și chip colegii noștri. Unii au cedat. Noi hotărâsem retragerea de la guvernare. Oameni sunt. Eu nu o spun asta cu ideea că am înțelegere pentru ei, dar comportamentul uman e același, indiferent de sex. Din păcate, și una dintre colegele mele s-a lăsat ademenită. Și îmi pare rău că au rămas cu buza umflată. E vorba despre Grațiela Gavrilescu”, a zis Tăriceanu, citat de stiripesurse.ro.

El a spus ulterior că „am răsturnat căruța cu proști”, legat de adoptarea moțiunii de cenzură.Parerea ta...

CIOROPINA AGRAMATA
12 Oct 2019

s-a inecat dupa ce s-a scufundat Titanicul cu prosti.PSD-ul se duce dracului la fundul marii...aleluiaaaaa..GAME OVER
ALTĂ PANARAMĂ SIE-STĂ
12 Oct 2019

pe deasupra, ce nu lasă ciolanul din gură decât în faza de rigoris mortis! Acuma, nici nu știi dacă sunt racolați când sunt în politică SAU sunt din servicii și catapultați pe capul nostru, servindu-se de funcția politică...de altfel și tâmpitul de Ponta - isteric acum, neobrăzat și lipsit total de conștiință , alături de alții, se servesc de servicii, masonerie și de politic, ca să dea la gioale românilor și României, AȘA CUM AU PROMIS CĂ O VOR FACE! P.S. Proști într-adevăr, sunt cei care vă tot votează...fără discernământ, parcă ne-având memorie!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.