POLITICă

Tăriceanu acuză TRĂDĂRI printre parlamentari: ”Tranzacțiile continuă!”


Tăriceanu acuză TRĂDĂRI printre parlamentari: ”Tranzacțiile continuă!”

E.Ş. | 2019-10-03 00:10

Liderul ALDE spune că politica românească traversează o perioadă puțin cam nefastă, plină de trădări, cum s-au întâmplat și în partidul său. Tăriceanu dă exemplul de la Senat, unde susține că s-a cumpărat un vot, cu un post de secretar general adjunct al Senatului.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a recunoscut că a trăit cu emoție desfășurarea evenimentelor de astăzi din Senat. Tăriceanu susține că a fost momentul cel mai greu, în care trebuia să se verifice dacă semnăturile adunate în susținerea moțiunii corespund realității. Pe de altă parte, a declarat Tăriceanu în direct la , a asistat la cumpărarea unui vot de cărte PSD, cu prețul unui post de secretar general adjunct al Senatului.

''Puțin m-a surprins rezultatul de astăzi, pentru că era momentul adevărului, trebuia să verificăm dacă ceea ce am văzut prin semnăturile, 237 de semnături de la moțiune se confirmă și în rezultate. Suntem într-o perioadă nefericită, cu trădări după cum am suportat și noi, cu treceri dintr-o parte în alta, cu promisiuni, cu mituiri...Astăzi de exemplu la Senat s-a cumpărat un vot cu un post de secretar general adjunct al Senatului. Și tranzacțiile continuă, mai au la dispozitie o săptămână. E incredibil, dar așa vede Dăncilă supraviețuirea la guvern. Eu i-am spus de câteva ori și am discutat și cu parlamentari și lideri din PSD și mulți văd problema cum o văd și eu, când simți că nu mai ai susținerea publică, democratic este să te dai la o parte. Treci în opozitie și lași să se degajă o altă forță politică. Dar Dăncilă nu vrea să înțeleagă. Se agață cu orice preț de aceste zile de guvernare puține câte au mai rămas și face rău tuturor'', a declarat Călin Popescu Tăriceanu.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.