POLITICă

Tăriceanu a luat decizia pentru prezidențiale: ”Niciuna din oferte nu este convingătoare”


Tăriceanu a luat decizia pentru prezidențiale: ”Niciuna din oferte nu este convingătoare”

E.Ş. | 2019-11-20 20:05

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat miercuri, pe Facebook, că liderii partidului au decis să nu facă nicio recomandare pentru electoratul ALDE care a votat cu Mircea Diaconu, pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale. „Niciuna din ofertele celor doi candidați nu este una convingătoare”, a spus Tăriceanu.

„Mai sunt câteva zile până la desfășurarea turului doi care va da rezultatul privitor la viitorul președinte al României pentru următorii 5 ani. Chiar azi am avut o videoconferință cu președinții organizațiilor județene, unde am constatat, nu e de mirare, că există o mare diversitate de puncte de vedere.

Din punctul meu de vedere, niciuna din ofertele celor doi candidați nu este una convingătoare. Și având în vedere că Mircea Diaconu nu s-a calificat în turul doi, eu consider că trebuie să dăm dreptul simpatizanților noștri, membrilor noștri, în mod liber și democratic să facă propria alegere, pe baza propriei analize, pe baza propriei evaluări și să decidă în consecință”, a transmis președintele ALDE, într-un mesaj video, postat pe Facebook.Parerea ta...

NEGRO
21 Noi 2019

Mos Motocicleanu a uitat ca a facut parte dintr-o coalitie otravita unde a girat Ordonnta 13, pomenile PSD, sectia speciala pentru punerea calusului la justitiari si a avut in ceasul al 24-lea o revelatie. Romania se prabuseste. A iesit de sub pulpana cleptocratilor si a dat jos un guvern de banditi. Acum iar o intoarce. De-o fi unul, de-o fi alta... Hotaraste-te o data mos Basina. Ca ai cam ramas pe dinafara. Mai mult de 4 la suta nu aduni de pe la rataciti... Un salut tuturor cqre gandesc si faptuiesc si iesiti la vot. Ca daca nu... se modifica socotelile chiar in calculul ariei cercului. Ca asa-i la PSD! Ticalosie, prostie si...hotie.
CUCUVEAUA -ROZ BOMBON
21 Noi 2019

MOSULE ,vad ca esti cu fundul in 2 barci Ai ajutat la daramarea unui guvern capabil si pentru oameni ,acum s au instalat maimutele astea criminale care umbla cu bombele pe mana cu cea mai mare seninatate pentru ca habar nu au ce i cu ei si din greseala o maimuta a scapat o deja pe jos si a explodat euro Acusica ajunge la 5 lei Sa vedeti sasalaul cum se va harjoni el pe la Zagreb fara rusine cu ceilalti de ai sai si ne va amaneta precum a facut si cu gazele
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.