POLITICă

Schimbări importante în GUVERN! Premierul Viorica DĂNCILĂ a eliberat din funcție mai mulți secretari de stat ai ALDE


Schimbări importante în GUVERN! Premierul Viorica DĂNCILĂ a eliberat din funcție mai mulți secretari de stat ai ALDE

Z.P. | 2019-09-13 12:01

Premierul Viorica Dăncilă a eliberat din funcţie, joi, mai mulţi secretari de stat susținuți de ALDE, deciziile fiind publicate deja în Monitorul Oficial.

Astfel, potrivit deciziilor publicate în Monitorul Oficial, Maria Magdalena Grigore a fost eliberată din funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe, Silviu-Dănuţi Măcuţă din funcţia de secretar de stat la Ministerul Cercetării şi Inovării şi Cezar Caleap din funcţia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

Au fost eliberaţi din funcţie, la cerere, Eleodor-Mihai Mandreş - secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice, Ionel Muscalu - secretar de stat la Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi Octavian Stana - secretar de stat la Ministerului Mediului. Tot la cerere a fost eliberată din funcţie şi Ioana-Andreea Lambru - secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat.

De asemenea, Adrian Vlad Chioțean a fost eliberat, la cerere, din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Dizabilităţi, iar Petre Ionel din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate.Parerea ta...

GULIANU FLORIN
13 Sep 2019

De ce (la ce folos) atâtea zeci de autorități și agenții naționale în subordinea ministerelor, cam 80% dintre ele negasindu-și utilitatea, ori au activități suprapuse, toate fiind niște sinecuri care greveaza bugetul de stat fără nici-un beneficiu pt domeniul în care, zice-se, funcționează? ???!!!
MESAJE NESOLICITATE
13 Sep 2019

Vă rugăm ziarul PUTEREA să ne împărtășiți părerile voastre cu un spam.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.