POLITICă

SCANDAL prefecților bolnavi. Ministrul de Interne trimite MEDICI în teritoriu


SCANDAL prefecților bolnavi. Ministrul de Interne trimite MEDICI în teritoriu

E.Ş. | 2019-11-07 16:31

Ministrul de Interne, Marcel Vela, este ironic când vorbește despre prefectul și subprefectul de la Arad care au intrat în concediu medical înainte de alegeri. El a declarat că va trimite medici la fața locului, comentând că poate cei doi au primit medicamentație greșită.

"Să vă anunţaţi cei doi colegi că voi trimite o echipă de medici de la Direcţia Medicală şi de la Policlinica din Oradea să-i ajutăm, că poate au primit o medicamentaţie greşită. Deci, Ministerul de Interne mâine va fi la Arad pentru a le acorda asistenţă medicală celor doi colegi, astfel încât ei să revină cât mai repede la obligaţiile profesionale, administrative, guvernamentale şi chiar politice pe care le au. Pentru că eu nu cred că au fost orientaţi doi viruşi în Arad exact să atace prefectul şi subprefectul şi ei să cadă subit într-o boală", a declarat Vela, într-o videoconferință cu prefecții, potrivit Agerpres.

El a precizat că în judeţul Arad se va înfiinţa un post de subprefect, în contextul în care atât prefectul, cât şi actualul subprefect sunt în concediu medical.Parerea ta...

,,SCANDAL PREFECTILOR BOLNAVI,
07 Noi 2019

TOTI SUNTETI BOLNAVI Radeti de altii ca nu stiu sa se exprime dar vad ca si voi ....
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.