POLITICă

REACȚII din PSD după un nou eșec la Comisia Europeană: ”Vom face o nouă propunere”


REACȚII din PSD după un nou eșec la Comisia Europeană: ”Vom face o nouă propunere”

E.Ş. | 2019-10-08 22:06

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, marţi seară, că PSD nu deţine informaţii potrivit cărora candidatura lui Dan Nica pentru funcţia de comisar european ar fi fost respinsă. Fifor consideră că nu există ”niciun motiv pentru care ar putea fi respins”, dar spune că, dacă prin absurd candidatura acestuia va fi respinsă – deşi urmează o procedură – se va face altă propunere.

”Noi nu avem informaţii legate de o eventuală respingere a a domnului Nica. Am vorbit ceva mai devreme cu domnia sa, evident, pe o cu totul altă temă. Dar era relaxat şi am înţeles că urmează să fie o procedură, dar nicidecum că ar fi vorba de o respingere. Nu văd de ce ne-am face griji în momentul de faţă. Dan Nica este un europarlamentar cu foarte multă experienţă, un om foarte respectat în grupul S&D şi în opinia mea, are şanse reale să obţină această numire din partea comisarului”, a declarat, marţi seară, Mihai Fifor, informează.

Secretarul general al PSD consideră că nu există motive de respingere a candidaturii lui Dan Nica.

”Dan Nica nu a fost respins, nu văd niciun motiv pentru care ar putea fi respins şi ar trebui să ne gândim la o altă impostază. (...) Presupunând, prin absurd, că Dan Nica ar fi respins, mergem cu altă propunere. Nu este niciun fel de problemă”, a mai spus Fifor.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.